Puj Tub babybadje

Dit innovatieve babybadje is een compleet herontwerp van een standaard badje. De Puj Tub is zeer gebruiksvriendelijk en past in elke standaard wasbak. De Puj Tub is plat op te bergen of op te hangen en je kunt hem met 1 hand weer in elkaar zetten. Het badje is van zacht flexibel schuim gemaakt waardoor je baby lekker zacht ligt.

Voor € 14,99 via PinkorBlue.nl

PUJ Tub Babybadje
 
 
Puj Tub

In de Puj Tub was je eenvoudig je babytje

Het Puj Tub babybadje is een klein badje waarin je eenvoudig je baby kunt wassen. Door het slimme ontwerp neemt het badje weinig ruime in wanneer je hem niet gebruikt. Doordat het badje volledig plat te maken is hang je hem makkelijk aan de achterkant van een deur, in een kastje of schuif je hem zo in een kast. Het inklappen van de Puj Tub is heel makkelijk en is met 1 hand te doen.

Een ander groot voordeel van de Puj Tub is dat hij in elke wasbak te zetten is. Zo sta je op een prettige hoogte, is geen extra standaard nodig en heb je direct water bij de hand.

Het Puj Tub babybadje is gemaakt van zacht schuim. Dit schuim is anti-slip en flexibel en daardoor heel zacht voor het babyhuidje. Uiteraard is het schuim PVC en BPA vrij en dus geheel veilig. 

Puj Tub opzetten

Het badje is geschikt voor baby's van 0 tot 6 maanden of tot 7,5 kilo. De afmetingen van een platgevouwen Puj Tub zijn ongeveer 66,5 cm x 63,5 cm. De dikte is ongeveer 2,5 cm.

Verkoppunten
De Puj Tub is nog vrij onbekend in Nederland. Helaas zijn er daarom nog weinig winkels die de Puj verkopen.
Gelukkig zijn er al wel online verkooppunten. 

Het goedkoopste online verkooppunt is momenteel:
PinkorBlue.nl - € 24,28 (op voorraad)

Flexibele Puj Tub