Basis babybadjes

Dit innovatieve babybadje is een compleet herontwerp van een standaard badje. De Puj Tub is zeer gebruiksvriendelijk en past in elke standaard wasbak. De Puj Tub is plat op te bergen of op te hangen en je kunt hem met 1 hand weer in elkaar zetten. Het badje is van zacht flexibel schuim gemaakt waardoor je baby lekker zacht ligt.

Een ruime collectie vind je onder andere op Prenatal.nl

baby in bad
 
 

Standaard babybadjes 

Basisbadje

Bademmer

Thermobadje

 Basis babybadje  Bademmer baby  Thermobadje baby
Voor € 14,99 -> Meer info Voor € 14,99 -> Meer info Voor € 49,99 -> Meer info

 

Een babybadje hoeft niet duur te zijn! Bovenstaande modellen zijn basic uitvoeringen voor een klein prijsje. Deze standaar babybadjes zijn uiteraard alsnog van prima kwaliteit waarin de kleine veilig kan spelen en ontspannen. Voor deze babybadjes zijn ook diverse accessoires beschikbaar, zoals een standaard voor op de grond of in bad. Kijk hiervoor bij 1 van onderstaande verkooppunten. Bij Bol.com geldt dat alle babybadjes en accessoires vanaf € 20,- gratis worden thuis bezorgd. Erg fijn want een babybadje is groot en hoeft zo niet meer mee op de fiets of in de auto.

Verkoppunten:

Er zijn diverse winkelketens in Nederland met een collectie babybadjes, maar nergens is het assortiment zo groot als in de online winkels.

Bekijk bijvoorbeeld de collectie in onderstaande shops: 

Prenatal.nl
Bol.com

BabyenTiener.nl